Thursday, 5 May 2011

Badan lesu, penat, tidak bermaya dan mengantuk ketika bekerja atau belajar atau sepanjang hari? Mari Hentikannya!!

Assalamulaikum

Mesti setiap daripada kita ada ketikanya selalu mengantuk masa keja atau belajar kan? Kalau dah mengantuk tu..memang tak bleh tahan..lebih-lebih lagi lepas makan nasi lemak..huhue..memang rasa mata tu macam di gam je kan? Kadang kala rasa penat, lesu, letih tak bermaya..cukup lengkap pakej tuuu..


Kalau student lagi la kan, balik kelas lewat malam..macam adik saya la..student Law kat UiTM Shah Alam..memang asek penat je..sampai satu tahap tu kepenatan melampau..sampai demam-demam ko..dia kata memang terlalu penat..skrg ni dia tgh buat LAB..hadoiii..lagi la..pagi kul 8 punch card..pastu masuk kelas lagi..ptg kul 6 belum tentu boleh balik rumah..study case lagi..malam kekadang sambung kelas lagi sampai kul 10..maunya tak pitam badan kan..So selepas saya syorkan amik vitamin..nmpk la perubahan sket..takde la penat dan lesu macam sebelum ni..dia pun akui..

Ni lagi satu story..pasal suami saya..dia ni mmg keja tgh panas la..Juruteknik..hari-hari kena gi site..kalau ada event besar kat Putrajaya..lagi laa siang malam kat site je..for sure balik rumah memang melepek habis laa.. tak terkata dah..kekadang lepas isyak je dah berdengkur..nak bangun semula memang payah laa..bangun pagi esoknya memang jenuh la bekejut..so far lepas mkn vitamin..badan bertenaga sket..even penat, tapi masih ada lagi saki baki kecergasan itu untuk tgk tv..main games dan aktiviti kekeluargaan..*** orang lelaki ni liat nak makan vitamin..saya yang selalu ingatkan dia..tapi kalau saya lupa..x makan vitamin la dia..hehe..

Ok, dah panjang lebor kan, so bagaimana mau mengurangkan masalah keletihan dan mengantuk ini ketika bekerja dan belajar..??
Hanya RM 198 ada 120 biji Vitalea (Multivitamin), 180 biji Vitamin C dan 120 biji B Kompleks..untuk kegunaan 4-6 bulan..Harga termasuk pos penghantaran dan 15% diskaun..

Full Pack Set A

credit to : Momma Mia dan Kak Cery

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...